Keusote tarjoaa vertaistukea vauvaperheille verkossa – tilaisuuksia useilla eri paikkakunnilla

Vauva-arki kotona voi olla yksinäistä etenkin ensimmäisen lapsen kanssa. Sauvo Jylhä

Vauva-arki korona-aikana voi kuormittaa monia perheitä, kun ketään ei voi tavata ja turvaverkot ovat kenties kaukana. Keusote järjestää neuvolan asiakkaille kevään aikana yhteisiä Teams-tilaisuuksia, joissa neuvolan henkilökunta yhteistyökumppaneineen tarjoaa tukea vastasynnyttäneille.

Tarkoitus on, että vanhemmat saavat tukea arkeensa muiden samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien kanssa. Tilaisuudet on tarkoitettu alle 1-vuotiaiden lasten perheille Keusoten alueella.

Verkkotilaisuuksien ajankohdat sekä vetovastuussa olevat paikkakunnat: 14.4. kello 10-11.30, Järvenpää, 15.4. kello 12-14, Nurmijärvi, 21.4. kello 14-16, Tuusula, 20.5. kello 13.30-15, Mäntsälä ja Pornainen. Linkit tapahtumiin julkaistaan neuvolan verkkosivulla ennen tapahtuman alkamista.

Hyvinkäällä Pikku-Veturin vauvatreffit ovat maanataisin ja torstaisin kello 13-15. Yhteistyössä tapahtumien järjestelyissä ovat Joutsikki, seurakunnat, Perhetuvat, MLL, Nurmijärven avoin päiväkoti ja Pikku-Veturi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut