Järvenpää sai viestintäkumppaniksi Avidlyn – tarkoitus kehittää yhdessä Järvenpäämediaa

Järvenpään kaupunki ja markkinointiteknologiatoimisto Avidly ovat allekirjoittaneet sopimuksen vuoden 2022 loppuun asti kestävästä yhteistyöstä viestinnässä ja markkinoinnissa. Sopimukseen sisältyy mahdollisuus käyttää kaksi optiovuotta varsinaisen sopimusjakson päättymisen jälkeen.

Kaupunki kilpailutti strategisen toimistokumppanuuden Hanselin dynaamisen hankintajärjestelmän kautta.

Hankinnan arvo on enimmillään 60 000 euroa vuodessa.

Viestintä- ja markkinointitiimi tulee tekemään Avidlyn kanssa tiivistä yhteistyötä muun muassa brändin ja Järvenpäämedian kehittämisessä eteenpäin sekä kaupunkimarkkinoinnissa. Myös kaupungin palvelualueet voivat käyttää strategisen toimistokumppanin palveluita.

Kaupunki on kilpailuttamassa erikseen myös ns. operatiiviset viestinnän ja markkinoinnin yhteistyökumppanit, joita valitaan eri osa-alueille useampia.

– On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Avidlyn kanssa. Strateginen kumppani luo kaupungin viestinnälle ja markkinoinnille lisäarvoa, joka näkyy ennen pitkää kaupungin veto- ja pitovoiman lisääntymisenä - Järvenpään asukkaiden, yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden hyväksi, viestintäjohtaja Heli Vastamäki sanoo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut