Osaava kaksikko perusti haamuravintolan Keravalle – Bistro Ilmiö myy neljän ruokalajin illallista noutoboksissa: "Ravintolaelämyksen voi viedä kotiin"

Jani-Pekka Hiltunen (vas.) ja Jaakko Soiha uskovat, että laadukkaalla ravintolaruoalla on Keravalla kysyntää. Toistaiseksi he valmistavat annoksia mukaan noudettavaksi. Sauvo Jylhä

Keravalaiset Jaakko Soiha ja Jani-Pekka Hiltunen ovat kehittäneet ruokakonseptin, jollaista ei ole Keravalla ennen koettu. Kaksikko tekee ravintola The New Sherwoodin tiloissa esivalmistettuja neljän ruokalajin illallisia eli Bistrobokseja mukaan otettavaksi.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja