Kaffepaussin ja Murupuiston rakentaminen Lahelanpellon uudella asuinalueella alkaa maanantaina

Puistojen rakentaminen Lahelanpellon uudella asuinalueella alkaa maanantaina 19. huhtikuuta maanrakennustöillä. Töiden arvioidaan valmistuvan tämän vuoden syyskuun loppuun mennessä. Viimeiset istutukset tehdään kahden viikon aikana lokakuun puolivälin tienoilla.

Asuinalueelle tulee ympyränmuotoinen Kaffepaussin puisto, johon sijoitetaan kuntoilupuisto ja monitoimiareena pelailua varten. Puistoa hallitsevat laajat nurmi-, niitty- ja pensasistutukset, joiden ympäri ja välistä hiekkapäällysteiset kävelytiet johdattavat kulkijan puiston keskiön piknik-alueelle. Puistossa on myös penkkejä, joihin voi istahtaa kävelyn lomassa.

Lasten leikkialueet sijaitsevat Kaffepaussin lähistölle rakennettavassa Murupuistossa, jonne sijoitetaan erilaisia leikkivälineitä ja keinuja kaikenikäisille lapsille. Leikkialueen ulkopuolelle on tulossa aikuisille sopiva kuntoiluväline.

Maanrakennustöiden urakoitsijana toimii Tieluiska Oy.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut