Kolmen ajoneuvon onnettomuus Hämeentiellä – yksi kuljetettiin loukkaantuneena sairaalaan

Kuvituskuva. Samu Karvala

Satu Jalo

Hämeentiellä eli kantatie 45:llä sattui kolmen ajoneuvon liikenneonnettomuus perjantaina hieman ennen puoltapäivää.

Onnettomuuspaikka oli Tuusulan puolella lähellä Nurmijärven ja Tuusulan rajaa.

Päivystävä paloesimies Pasi Wiiala Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo, että tapahtumien kulku on toistaiseksi hieman epäselvä.

– Poliisi selvittää onnettomuuden syytä, mutta vaikutti siltä, että toinen henkilöautoista oli ollut pysähdyksissä tien pientareella ja takaa tullut henkilöauto osui siihen. Perässä ajanut täysperävaunullinen sorarekka törmäsi jompaankumpaan henkilöautoon. Tie on onnettomuuspaikalla melko kapea, joten pysähdyksissä ollut henkilöauto on varmasti ollut ajokaistan puolella, Wiiala selvittää.

Onnettomuudessa oli osallisena viisi henkilöä. Heistä yksi kuljetettiin loukkaantuneena sairaalaan.

– Henkilöautot olivat suhteellisen uusia ja uusissa autoissa on hyvät turvalaitteet, joten onnettomuudessa olisi voinut käydä paljon pahemminkin. Yhden henkilön vammat olivat sellaiset, että autoimme hänet autosta varovasti ulos.

Onnettomuuspaikalla oli poliisin lisäksi kolme pelastuslaitoksen yksikköä ja kolme ambulanssia. Toinen kaista oli auki liikenteelle koko ajan.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut