Kuusi Järvenpään kaupunkikehitysjohtajaksi hakenutta eteni haastatteluun

Kuusi hakijaa on edennyt haastatteluihin Järvenpään kaupunkikehitysjohtajan haussa. Haastattelut pidetään perjantaina ja valtuusto tekee valinnan toukokuussa. Kuvituskuva Anton Soinne

Järvenpää

Järvenpään kaupunkikehitysjohtajaksi hakeneista on perjantaina 23.4. pidettäviin haastatteluihin kutsuttu kuusi hakijaa: Kia Aksela, Pasi Heiskanen, Olli Keto-Tokoi, Juha Petteri Leinonen, Harri Palviainen ja Hannu Seppälä.

Kirkkonummelalainen Kia Aksela, 47, on osaston johtaja Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) -kuntayhtymässä. Hän on koulutukseltaan tekniikan lisensiaatti. Helsinkiläinen Pasi Heiskanen, 59, on koulutukseltaan arkkitehti ja on toiminut viimeksi ulkoministeriössä kiinteistökehitysryhmässä hankepäällikkönä.

Olli Keto-Tokoi, 47, on koulutukseltaan sosionomi. Hänet valittiin kaupunkikehitysjohtajaksi maaliskuussa 2018.

Espoossa asuva Juha Petteri Leinonen, 54, on oikeustieteen kandidaatti ja työskentelee Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöjohtajana.

Helsinkiläinen Harri Palviainen, 52, on Business Joensuun toimitusjohtaja ja koulutukseltaan filosofian maisteri. Mäntsälässä asuva Hannu Seppälä, 55, on diplomi-insinööri ja toimii Helsingin kaupungilla infrapäällikkönä.

Järvenpään kaupunginvaltuusto tekee valinnan toukokuussa.

– Valtuusto pääsee tekemään valinnan 2-4 kärkihakijan joukosta, sanoo kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen kaupungin tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut