Järvenpää kysyy asukkailtaan miten se onnistui talvikunnossapidossa

Järvenpään kaupunki kysyy verkkokyselyllä, miten se onnistui talvikunnossapidossaan, ja miten liikkuminen sujui kävellen, pyöräillen tai autoillen. Kyselyyn voi vastata ajalla 22.4.–6.5.2021.

Kysely muodostuu kolmesta osa-alueesta. Ensimmäinen koskee katujen kunnossapidon tasoa talvella, sisälten lumen aurauksen ja liukkauden torjunnan, toisessa, kunnosapidon haasteet -osiossa kysytään mikä aiheutti ongelmia ja kolmannessa kysytään kunnosspitotöiden ajoituksesta pääkaduilla, kokoojakaduilla sekä asuntokaduilla.

Kyselyn alussa muistutetaan, että Lahden Moottoritie, Vanha Lahdentie, Pohjoisväylä, Järvenpääntie, Eriksnäsintie sekä Vähänummentie ja Kartanonväylä ovat ELY-keskuksen vastuulla samoin kuin niiden vieressä kulkevat kevyenliikenteen väylät.

Kysely tehdään samanmuotoisena tulevina vuosina. Tarkoituksena on saada pitkän linjan vertailuaineistoa talvikunnossapidosta Järvenpäässä sekä kehittää toimintaa. Kyselyn tuloksista ja ratkaisuehdotuksista viestitään vielä kevään aikana.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut