Katso videolta, miten Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja yllättyi arvostetusta palkinnosta – "Olen suunnattoman kiitollinen, teatterimme on oikealla tiellä"

Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja Anette Vihanto sai maanantaina Teatterialan Ammattilaiset TAM ry :n Voimavarapalkinnon. Muut palkinnot menivät Helsingin kaupunginteatteriin, Vaasan kaupunginteatteriin ja Kouvolan teatteriin. Anton Soinne

Jouko Tuomas-Kettunen

Keski-Uudenmaan Teatterin (KUT) tuottaja Anette Vihanto yllättyi perusteellisesti saamastaan teatterialan palkinnosta.

– Minua ei ole helppo yllättää, enkä ole tottunut olemaan itse esillä. Mutta nyt todella yllätyin! Olen suunnattoman kiitollinen ja otettu minulle suodusta kunniasta.

Teatterialan Ammattilaiset TAM ry myönsi maanantaina Voimavara- ja Yhteisvoima-palkinnot yhteisöllisyyttä, työhyvinvointia ja yhdenvertaisuutta toiminnallaan edistäville teatterialan ammattilaisille.

Koronatilanteesta johtuen esittävän taiteen Thalia-juhlaa ei nyt järjestetty, mutta yhteensä 12 eri järjestöä jakoi maanantaina kaikkiaan 20 Thalia-juhlaan normaalisti kuuluvaa palkintoa.

Voimavara-palkinto myönnettiin kolmelle teatterissa työskentelevälle heidän ansioistaan toimivan yhteistyön ja vuorovaikutuksen edistämisessä omissa työyhteisöissään.

Eli niistä taidoista, jotka erityisesti poikkeusoloissa korostuvat.

Voimavaralla palkittiin Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja Vihannon lisäksi Helsingin kaupunginteatterin asiakasneuvoja Tiina Bergman ja Vaasan kaupunginteatterin tiedottaja Kristiina Vaalasmaa.

Anette Vihanto sanoo, että vaikka palkinto on henkilökohtainen, ei sitä tietenkään olisi tullut ilman mahtavaa työyhteisöä.

– Ehkä teatterimme on kuitenkin oikealla tiellä, koska olemme vieläkin koronavuoden jälkeen hengissä. Porukassa on hyvä fiilis ja se on hitsautunut vaikeuksien keskellä yhteen.

Virallisessa kiitospuheessaan Vihanto totesi, että kiitos kuuluu koko Keski-Uudenmaan Teatterin jokaiselle jäsenelle ja työkaverille.

– Me teemme yhdessä tiiminä työtä. Luomme hyvän työympäristön, tuemme toisiamme ja yhdessä me olemme edelleen vahvoja kulttuurialan ammattilaisia.

Vaikka palkinto on henkilökohtainen , ei sitä tietenkään olisi ilman mahtavaa työyhteisöä, Anette Vihanto sanoo. Anton Soinne

Teatterialan Ammattilaiset TAM ry:n halusi kiinnittää poikkeusajan Thalia-palkinnoissa huomiota työhyvinvointiin ja tuoda näkyväksi työntekijöitä, jotka ovat esimerkkinä muille rakentamalla tasavertaista, motivoivaa ja tervettä työilmapiiriä.

TAM halusi myös nostaa esiin poikkeusaikana tärkeän ihmisten välisen yhteistyön, kommunikointikulttuurin ja vuorovaikutuksen.

TAM pyysi eri työyhteisöjä ilmoittamaan ehdokkaita palkinnon saajaksi.

Keski-Uudenmaan Teatterissa Anette Vihantoa ehdotti palkittavaksi teatterin lipunmyyjä Anja Veck.

KUT on Keravalla ja Tuusulassa toimiva ammattiteatteri.

Yhteisvoima-palkinnon saivat Kouvolan Teatterin toimiston väki: lippukassanhoitaja Merja Mouhu, myyntiassistentti Anne Malén-Oksa, tiedottaja-tuottaja Anne Jokivirta, taloussihteeri Anne Henttonen, myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Talasranta ja palvelutuottaja Elisa Sola.

TAM on teatterialan ammattilaisten ammattiliitto, johon kuuluu teatterin tekninen ja hallinnollinen henkilöstö sekä teatteri-ilmaisun ohjaajat.

Juttua päivitetty 26.4. kello 17. Lisätty tieto, että koronatilanteesta johtuen esittävän taiteen Thalia-palkitsemisjuhlaa ei järjestetty tänä vuonna edes virtuaalisesti, vaan palkinnot toimitettiin palkituille erikseen. Anette Vihanto sai Voimavara-palkinnon.

Katso tästä tuottajan reaktio

Anette Vihanto

Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja Anette Vihanto asuu Tuusulan Rusutjärvellä, kaksi lasta ja aviomies. Kotoisin Järvenpäästä.

Koulutus: ylioppilas, restonomi, merkonomi ja kulttuurituottaja.

Harrastukset: luonto, mökkeily ja yhdistysaktiivina toimiminen.

34-vuotias. Työskennellyt ennen teatteria asiakaspalvelun ja myynnin parissa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Jonna Weckström ja Jouko Karjalainen

Sosiaalihuollosta puhuminen pitää lopettaa!

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut