Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yllätys parvekkeelta! – The Voice of Finlandissa menestynyt Mikko Moilanen ja Teemu Paananen veivasivat suomipoppia viidennessä kerroksessa

The Voice of Finland -kisassa peräti liveihin asti edennyt järvenpääläinen laulaja Mikko Moilanen yllätti vappuaattona kansalaiset konsertilla.

Hän esiintyi Hallintokadulla omalla parvekkeellaan yhdessä Teemu Paanasen kanssa.

Teemu ja Mikko -duo on tehnyt keikkoja vuoden 2017 lopusta lähtien.

Kun korona hellittää enemmän, on esiintymisiä luvassa lisää.

– Suomipoppia, Moilanen linjaa duon ohjelmistoa.

Vappuna duo esitti kappaleet Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään (J. Karjalainen), Frida (BEHM), Kohtalon oma (Chisu), Valonsäteet (Vesta), Beibi (Haloo Helsinki!), Ikuinen vappu (JVG), Kuurupiiloa (Irina) ja Autiosaari (Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani).

Alhaalla esitystä oli kuuntelemassa muutamia kymmeniä ihmisiä.

– Viime vuonna teimme samanlaisen parvekekeikan. Silloin koronatilanne oli vielä paljon pahempi. Halusimme piristää. Nyt ihmiset alkavat selvästi luottaa siihen, että jossakin vaiheessa tilanne hellittää. Kyselyjä tulee jo.

Mikko Moilanen on todella tyytyväinen osallistumisestaan The Voice of Finland -kisaan.

Hän pääsi pitkälle Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan tiimissä. Hän pääsi tulkitsemaan hyvin monenlaisia biisejä sujuvalla jatkumolla.

– Kisa meni juuri niin kuin pitikin. En voi olla pettynyt. Ei laulamista voi yleensä edes samalla tavalla arvottaa kuin vaikkapa juoksukisaa.

Semifinaalipaikka jäi niukasti saavuttamatta yleisöäänestyksessä.

Mutta vanha epävirallinen totuushan on, että laulukilpailua ei kannata voittaa?

– Heh, jotkut niin sanovat. Mutta kilpailu on selvästi vaikuttanut. Sekä yksityiset ihmiset että firmat ovat huomanneet, että olin mukana. Keikat pääsevät vauhtiin sitten kesällä. Ja bändimme voi lähteä liikkeelle tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

Esitettävää on tarjolla hyvin laajalla skaalalla. Moilanen on vuosien varrella tehnyt paljon livekeikkoja monilla eri kokoonpanoilla. Varmuutta on tullut myös Järvenpään teatterin produktioista.

Moilasella on haaveissa myös oman levyn tekeminen, mutta aiheesta hän kertoo enemmän, kun se on ajankohtaista.

Lisätietoa: FB-sivulla: Mikko Moilanen - laulaja, teemujamikko, tai Instragramissa mikkommmoilanen.