Liikennejärjestelyissä muutoksia – Keravan kahdella sillalla tällä viikolla erikoistarkastuksia

Arkistokuva. Anton Soinne

Siltojen erikoistarkastukset aiheuttavat tällä viikolla lyhyitä muutoksia liikennejärjestelyihin Aseman risteyssillalla ja Talmantien sillalla.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että kyseessä on normaalit turvallisuustoimenpiteet.

Siltojen erikoistarkastusten tekeminen aloitettiin viime kesänä.

Tällä viikolla niitä jatketaan tiistaina Talmantien sillan tarkastuksella kello 10–12.

Aseman risteyssillalla tarkastusta tehdään keskiviikkoaamusta torstai-iltaan asti.

Molemmat tarkastukset ovat siltojen rutiinitarkastuksia, joilla varmistetaan siltojen kunto ja kartoitetaan mahdolliset korjaustoimenpiteet.

”Tarkastusten jälkeen mahdollisia korjauksia varten laaditaan korjaussuunnitelmat, joiden mukaisesti korjauksia tehdään aikaisintaan ensi kesänä. Jos tarkastuksissa havaitaan kiireellisesti tehtäviä korjaustarpeita, korjauksia tehdään jo myöhemmin tänä vuonna”, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

TALMANTIEN sillan tarkastuksen ajaksi Talmantien autoliikenne Lahden moottoritien ja Varjakontien välillä ohjataan kiertoreitille sillan kapeuden takia. Moottoripyöräliikenne sekä jalankulkijat ja pyöräilijät voivat ylittää sillan normaalisti. Koko alueen nopeusrajoitus on töiden ajan 30 kilometriä tunnissa.

Keskustan Kehän ja Sibeliuksentien ylittävän Aseman risteyssillan tarkastuksen ajaksi alueen nopeusrajoitus lasketaan sekä sillan alla että sillalla työalueen kohdalla 30 kilometriin tunnissa. Sillalla kaikki ajokaistat pidetään auki ja liikenne ohjataan työalueen ohi.

Sillan alla töitä tehdään kevyen liikenteen väylällä niin, että ajorata on molempiin suuntiin käytössä ja molemmin puolin puolet kevytväylästä on koko ajan käytettävissä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut