Keravan Markus Paananen valittu Espoon terveyspalvelujen johtajaksi

Markus Paananen Sauvo Jylhä

Keravan sosiaali- ja terveyspalvelujen vs. toimialajohtaja Markus Paananen on valittu Espooseen terveyspalvelujen johtajaksi.

Asiasta päätettiin Espoon kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina 3.5.

Markus Paananen on työskennellyt Keravalla vuodesta 2016 muun muassa terveyspalvelujen johtajana sekä johtavana ylilääkärinä ja tätä ennen lääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Oulunkaaren kuntayhtymässä.

Keravan kaupungin tiedotteessa Paananen kiittää kaupunkia luottamuksesta, yhteistyöstä ja kannustavasta työilmapiiristä.

– Tämä on ollut minulle ainutlaatuinen paikka kehittyä johtajana. Täällä on annettu tilaa kehittää ja toteuttaa uudistuksia. Olemme saaneet paljon hyvää yhdessä aikaan. Luotan siihen, että myönteinen kehitys jatkuu tulevaisuudessakin, hän sanoo.

– Markus Paananen on tehnyt erinomaista työtä Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hänen monipuolinen osaaminen ja toteutetut kehittämistoimenpiteet ovat omalta osaltaan varmistaneet hyvien terveyspalvelujen tarjonnan kaupunkilaisille, sanoo kaupunginjohtaja Kirsi Rontu tiedotteessa.

Markus Paanasen viimeinen työpäivä Keravan kaupungin palveluksessa on 11.6.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut