Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kia Aksela, Olli Keto-Tokoi ja Harri Palviainen kolmen kärki Järvenpään kaupunkikehitysjohtajan haussa

Järvenpään kaupungin laajennettu henkilöstöasiainjaosto päätti kokouksessaan 4.5. esittää kaupunginhallitukselle kolmea kärkihakijaa kaupunkikehitysjohtajan virkavaaliin. Kaupunginhallitus käsittelee asian kokouksessaan maanantaina 10.5. ja tekee puolestaan esityksen kaupunginvaltuustolle.

Laajennetun henkilöstöasianjaoston esitys on, että kaupunginvaltuusto suorittaa virkavaalin Kia Akselan, Olli Keto-Tokoin ja Harri Palviaisen välillä. Kirkkonummelalainen Kia Aksela, 47, on osaston johtaja Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) -kuntayhtymässä. Hän on koulutukseltaan tekniikan lisensiaatti. Olli Keto-Tokoi, 47, on koulutukseltaan sosionomi. Hänet valittiin Järvenpään kaupunkikehitysjohtajaksi maaliskuussa 2018. Helsinkiläinen Harri Palviainen, 52, on Business Joensuun toimitusjohtaja ja koulutukseltaan filosofian maisteri.

– Laajennettu henkilöstöasiainjaosto on tehnyt ison työn ja paneutunut todella vahvasti hakuprosessiin. Olen iloinen, että voimme tehdä yksimielisen esityksen kaiken tämän työn jälkeen, jaoston puheenjohtaja Ulla-Mari Karhu sanoo kaupungin tiedotteessa.

Yksi vetäytyi kisasta

Kuusi kutsuttiin haastatteluun

Kymmenen teki ennakkotehtävät

Hakijoita oli kaikkiaan 17