Osallistu Keski-Uusimaan käyttäjätutkimukseen, saat lahjakortin

Sanomalehti Keski-Uusimaa kehittää koko ajan digitaalisia sisältöjään ja järjestää siihen liittyen touko-kesäkuussa 2021 käyttäjätutkimuksen.

Lehti etsii nyt 15 henkilöä kertomaan kokemuksia, mielipiteitä ja toiveita nykyisistä digitaalisista palveluista ja niiden kehittämiskohteista.

Osallistujilla tulisi olla näkemystä Keski-Uusimaan julkaisemista sisällöistä, mutta kaikkien ei tarvitse olla nykyisiä tilaajia.

Osallistujilla tulee olla tietokone ja toimiva verkkoyhteys. Tutkimus järjestetään turvallisesti etänä ilman kasvokkain kohtaamista.

Ilmoittautumisaikaa on tiistaihin 11.5. klo 9 asti. Osallistujat valitaan ilmoittautuneista heti vastausajan päätyttyä.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja samalla sovitaan tutkimuksen järjestämisajankohta. Tutkimus järjestetään arkena klo 8-19 välillä. Kukin tilaisuus kestää noin tunnin.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, täytä tämä ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumislomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Tutkimuksen aikana antamiasi tietoja käytetään vain lehden palvelujen kehittämiseen eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin.

Tutkimuksen toteuttaa Keski-Uusimaan ja sen omistajan Mediatalo Keskisuomalaisen puolesta Eficode Oy. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen.

Kiitokseksi vaivannäöstä tutkimukseen valitut saavat S-ryhmän 70 euron arvoisen lahjakortin.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut