Galleria Allin näyttely toivottaa valon tervetulleeksi

"Tervetuloa valo!” on kolmen taiteilijan yhteinen näyttely Galleria Allissa 11.–-23.5.

Näyttelyssä on esillä Seija Floderuksen valokudonnaisia, Päivi Sivosen ja Eija Tervon valokuvia. Yhteistä taiteilijoille on paluumuuttajuus ja elämän suuret muutokset.

Espoolainen kuva- ja tekstiilitaiteilija Seija Floderuksen kudotuissa töissä yhdistyy kupariloimi, silkki, puuvilla ja pellava.

Kuviot syntyvät merilasista ja mukaan kudotuista valokuiduista. Floreduksen taiteen tekemisen kantava voima on kansainvälisyys, ehtymätön rakkaus luontoon ja mielenkiinto kudottuun taiteeseen.

Keravalla asuva Päivi Sivonen kulkee kameran kanssa luonnossa ja kaupungissa. Näyttelyn teossarjassa kuvataan valoa eri vuodenaikoina.

– Näen ympärilläni pieniä kauniita asioita, ja haluan kuvillani tuoda ne muidenkin ihmisten nähtäväksi. Toivon, että kuvani auttavat ihmisiä näkemään mitä kaikkea kaunista ympärillämme onkaan, kun vain malttaa kulkea hitaasti.

Espoolainen Eija Tervo nauttii Suomen luonnosta, rauhasta ja puhtaudesta ja jakaa näkemystään hyvistä asioista, joista voimme olla kiitollisia.

– Suurkaupunkien vilinässä on jotain mystistä, ja toiveenani on päästä korona-ajan jälkeen kiertämään niissä uudelleen, tällä kertaa kameran kanssa.

Tervetuloa valo! -näyttely on avoinna ti–pe klo 12–18, to 13.5. klo 12–16, viikonloppuisin klo 12–16. Galleria Alli, Paasikivenkatu 9.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut