Maanantain 10.5. luvut: Keusoten alueella kirjattiin 14 uutta koronatartuntaa

Keusoten alueen koronatartunnat ovat lievässä nousussa verrattuna edeltäviin viikkoihin. Ilmaantuvuus on noin 68 tapausta 100 000 asukasta kohden kahden viikon aikana. Luku on hieman suurempi kuin aikaisemmalla viikolla (62).

Viikon 18 kokonaistartuntamäärä oli 70. Se on hieman suurempi kuin edellisellä viikolla. Silloin se oli 67. Tartuntamäärät kunnittain ovat Järvenpäässä 16, Nurmijärvellä 15, Hyvinkäällä 12, Tuusulassa 10 ja Mäntsälässä 10 ja Pornaisissa kahdeksan. Karanteenissa on tällä hetkellä 389 Keusoten alueen asukasta.

Maanantaina tilastoon kirjautui Tuusulassa kaksi uutta koronatartuntaa, Nurmijärvellä kuusi, Hyvinkäällä kaksi, Järvenpäässä kaksi ja Mäntsälässä samoin kaksi. Pornaisissa ei ollut yhtään uutta tartuntaa.

Viime viikon joukkoaltistumistapaukset ovat kohdistuneet pääasiassa rakennustyömaa-, koulu- ja päiväkotitartuntoihin Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Näytteenottomäärissä on tapahtunut hieman kasvua. Viikolla 18 koronanäytteitä otettiin 4 329, ja edellisellä viikolla 3 723. Koronanäytteenottoon aikoja saa edelleen hyvin.

Rokotekattavuus Keusoten alueella on 33,8 prosenttia.

Koronarokotukset ovat käynnissä 45–49-vuotiaille.

Yleisötilaisuuksia ja tilojen käyttöä koskevat rajoitukset jatkuvat toukokuun loppuun. Avi päätti niiden jatkamisesta perjantaina.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut