Nuorten välienselvittelyistä tehty poliisille useita ilmoituksia Keravalla – Osa epäillyistä on jo täyttänyt 15 vuotta

Kuvituskuva. Arkisto

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle on tehty ilmoituksia useammasta eri tapauksesta, joissa Keravalla nuoriin on kohdistettu väkivaltaa. Tapahtumat liittyvät osin toisiinsa ja myös epäillyt tekijät ovat osin samoja.

Poliisin tietojen mukaan näissä tapauksissa ei ole kyse laajemmasta ongelmasta, vaan enemmänkin pienen joukon sisäisistä välien selvittelyistä.

Epäillyt tekijät ja asianomistajat ovat pääasiassa alle 15-vuotiaita ja sen vuoksi heidän osaltaan tapahtumien jatkoselvitykset tehdään aktiivisena moniviranomaisyhteistyönä muun muassa poliisin ennalta estävän työn ja sosiaaliviranomaisten kanssa.

Osa epäillyistä tekijöistä on jo täyttänyt 15 vuotta eli he ovat rikosoikeudellisesti vastuussa ja heidän osaltaan tapausten esitutkinta on poliisilla.

Myös 15 vuotta täyttäneiden alaikäisten epäiltyjen osalta tapausten jatkoselvityksiä tehdään moniviranomaistyönä.

Tapahtumien selvitykset ja esitutkinta ovat kesken ja poliisilla ei ole tässä vaiheessa tapauksista muuta tiedotettavaa.

Poikajoukko pahoinpiteli alakouluikäisen tytön rajusti Keravalla lauantaina – uhri pakotettiin nuolemaan toisten kenkiä, sivusta seuranneet nuoret kuvasivat ja kannustivat

"Pitääkö olla aina ensin esimerkkitapaus?" kysyy Keravalla pahoinpidellyn tytön äiti – näin tapahtumat johtivat väkivallantekoon

Teräasetta vilauteltiin 13-vuotiaalle 13 euron takia Keravan Aurinkomäellä

Suurin osa nuorista voi hyvin – nuoret puolustavat herkästi sekä omaa että kaverinsa mainetta, sanovat nuorisotyöntekijät

Keravan kaupunki laajentaa kameravalvontaa keskustassa – Anttilan kiinteistön omistaja tehostaa vartiointia

Poliisi epäilee järjestäytynyttä rikollisuutta Itä-Uudenmaan nuorisoporukoissa – rikosnimikkeet ulottuvat näpistyksistä tapon yrityksiin

Nuori rikollinen ei jää vaille seurauksia

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut