Tuusulan lastenkulttuuri järjestää koulujen lomaviikoilla taidekursseja 7–12-vuotiaille Riihikallion ja Lahelan nuorisotaloilla

Lahelan nuorisotalo Tertussa tutustutaan majanrakennuksen alkeisiin ja luodaan ympäristötaidetta sekä opetellaan retkikeittimen käyttöä. Kuvituskuva Emma Nikander

Koululaisten kesäkursseja järjestetään Riihikallion ja Lahelan nuorisotaloilla 14.–24. kesäkuuta kello 10–15.

Kurssit järjestävät Hupsansaa yhdistys ja Seikkailutaidekoulu.

Seikkailutaideleirien opettajina toimivat seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja Verna Kuntsi sekä seikkailutaiteen ja arkkitehtuurin opettaja Ella Kautto Seikkailutaidekoulusta.

Teatteri- ja taidebuffet -kurssit toteuttavat Hupsansaa ry:n intoa pursuavat taidetuottajat ja luovien menetelmien sosionomit Janika Saarinen ja Jasmiina Tuomi.

Kesäkurssit alkavat viikolla 24 Riihikallion nuorisotalo Kertsissä Hupsansaa ry:n Kesäloman taidebuffet -kurssilla.

Kurssilla leikitään, liikutaan ja kokeillaan eri taiteen lajeja teatteria, tarinaa, musiikkia ja kuvataidetta sekä tuunaillaan keppihevosia, kokeillaan glitterslimeä ja lähdetään jäätelöretkelle.

Samalla viikolla Lahelan nuorisotalo Tertussa tutustutaan majanrakennuksen alkeisiin ja luodaan ympäristötaidetta sekä opetellaan retkikeittimen käyttöä ja muita välttämättömiä seikkailutaiteilijan perustaitoja Seikkailutaidekoulun johdolla.

Toisella kurssiviikolla 25 sukelletaan Hupsansaa ry:n johdolla teatterin, improvisaation, tarinoiden, satujen ja rekvisiitan maailmaan Lahelan Tertussa. Kurssilla maalataan lavasteita, suunnitellaan unelmien hahmoja tarinaan ja leikitään parrasvaloissa.

Samaan aikaan Riihikallion pihapiirissä syvennytään majanrakennuksen erikoistekniikoihin ja yhdistellään luonnon- ja medialukutaitoa sekä opettelemaan metsägraffitien tekoa.

Ilmoittautuminen kursseille päättyy 31.5.2021. Osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos leiri on täynnä, voi ilmoittautua varasijalle.

Kurssien hinta on 50–60 euroa riippuen sen kestosta. Kursseille otetaan päivittäin mukaan omat eväät.

Kursseille otetaan 12–15 lasta/kurssi ja ne toteutetaan sään salliessa myös ulkona.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut