Näköislehti ilmestyy tänäänkin – lehdessä avataan höyrylaivakausi, muistellaan sota-ajan viihdettä ja maistellaan vaaleanpunaisia juomia

Keski-Uusimaa ilmestyy painettuna seuraavan kerran lauantaina 15.5., mutta näköislehti ilmestyy myös tänään perjantaina 14.5. verkossa ja sovelluksessa.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Lukupaketti tarjoilee muun muassa nämä kiinnostavat jutut:

1. Höyrylaivoista on tullut harrastus. Suomessa on yhä 80 höyrylaivaa, joista suurin osa Saimaan vesistöissä. Valtaosa niistä on yksityiskäytössä. Omistajilleen ne ovat rakkaita "kesämökkejä".

2. Miisa Nurmi, 68, on elänyt monivaiheisen elämän. Tuorein käänne tapahtui, kun Nurmen piirrokset tekivät hänestä pienimuotoisen somejulkkiksen.

3. Muurinpohjapannu on yllättävän monipuolinen väline kesäkokkailuun. Teräksinen pannu on myös ekologinen, sillä se kestää miltei mitä tahansa.

Tanssija Iris Salin viihdytti joukkoja Uhtuan suunnalla vuonna 1942. SA-kuva

4. Sota-aika oli, yllättävää kyllä, viihteen kulta-aikaa. Vihollisen lisäksi oli tarpeen torjua myös synkkyyttä. Kuvassa tanssija Iris Salin viihdyttää Suomen joukkoja Uhtuan suunnalla vuonna 1942.

5. Viinitrendien huipulla ovat jo pitempään olleet sekä vaaleanpunaiset juomat että italialaiset viinit. Roseeproseccossa yhdistyvät molemmat ilmiöt.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut