Kävelykatu Jannen kojuja tuunattiin kukilla ja ympäristötaiteella

Kävelykatu Jannen mökeissä on kukkaloistoa ja Pekka Halosen Akatemian opiskeljoiden kuvataideteoksia. Lotta Rantanen/Sykettä ja Sinfoniaa

Kävelykatu Jannelle tuunatut pop-up-kojut keräävät katseita.

Sykettä ja Sinfoniaa ry on laittanut kojujen ilmeitä uusiksi yhteistyökumppaneiden kanssa, minkä seurauksena kahdesta puisesta mökistä muovautui värikkäitä ympäristötaideteoksia ja kolmannesta elävien kukkien koristama väriläiskä.

Kojuihin ilmestyneistä kuvataideteoksista vastasivat Pekka Halosen Akatemian opiskelijat, jotka suorittivat työharjoittelujakson Sykettä ja Sinfoniaa yhdistyksessä.

Kukoistavan kukkaiskojun suunnittelusta vastasi Järvenpään Kukkatalo ja talkoissa oli mukana myös Hyvä Kasvaa Järvenpäässä -asukasliike, joka on ennenkin loihtinut Järvenpäähän erilaisia kukkivia ympäristötaideteoksia.

Kesän kuluessa kojuissa on vaihtuvia pop-up-toimijoita kuten hyväntekeväisyys kahvila, Hatsapuri pop-up ja partiolaisten pop-up -koju.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut