Kesäillan musiikkia -konserttisarja alkaa ensi viikolla Tuusulassa

Kesäillan - konserttisarjan aloittaa 2.6. "Kaunis kotimaani” -konsertti jossa esiintyvät harpisti Ulla-Stina Ikonen ja tenori Reijo Ikone n.

Tuusulan kirkon perinteiset keskiviikkoiltojen Kesäillan musiikkia -konsertit kertovat suven olevan täällä.

Kanttori Eero Hartikaisen mielestä konserteissa kuultava musiikki sopii hyvin kesäiltaan.

– Luvassa on monipuolista musiikkia, joka on helposti kuunneltavaa ja helposti avautuvaa, Hartikainen kuvailee.

Konserttisarjan aloittaa 2. kesäkuuta ”Kaunis kotimaani”, jossa kuljetaan Mauno Kuusiston sävelaskelissa. Esiintyjinä ovat tenori Reijo Ikonen ja harpisti Ulla-Stina Ikonen.

Keskiviikkona 9. kesäkuuta vuoron saa 50-vuotiaat Tuusulan kirkon urut. ”Mestarien jäljillä” -konsertissa soittaa konserttiurkuri Pauliina Hyry. Konsertin jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tutustua kirkon urkuihin.

Seuraavassa konsertissa 16. kesäkuuta tehdään musiikillinen matka luonnon mystiikkaan, mytologiaan ja satukuviin kun ”Metsien laulut ja tarut” -konsertissa esiintyvät mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, huilisti Johanna Kärkkäinen ja pianisti Minttu Siitonen.

Konserttisarja päättyy 23. kesäkuuta barokkikitaran pehmeisiin säveliin ”Puhuva musiikki” -konsertti, jossa soittaa klassinen kitaristi Ilkka Virta 8-kielisellä kitaralla.

Konserttien järjestäjä seuraa viranomaisten kokoontumisrajoituksia eli jos yleisöä ei voi ottaa paikalle, voi konsertit kuunnella verkkolähetyksinä tuusulanseurakunta.fi -sivuston kautta. Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa. Konserttisarjan järjestävät Tuusulan seurakunta ja Tuusulan kunta.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut