Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston opiskelijat saivat stipendejä

Jean Sibelius Lions klubin viime kauden presidentti ja Sibeliuskalenteri-projektin vetäjä Hannu Tamminen luovutti Järvenpää-talolla stipendejä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston viidelle ahkeralle ja hyvin opinnoissaan edistyneelle nuorille.

Stipendit jaettiin opettajakunnan ehdottamina pianoa soittaville Oskari Ahvenaiselle, Anna Kulomäelle, Minttu Saarniolle ja Jonna Takanevalle ja klarinettia soittavalle Helka-Maria Heikkilälle.

Onnittelupuheessaan Tamminen totesi, että kaikilla on unelmia ja kehotti stipendiaatteja unelmoimaan myös.

– Olet jo löytänyt musiikin polun, joka voi johtaa unelman maaliin. Musiikki antaa sinulle välineet henkiselle kasvulle. Hyvyyden ja kauneuden ymmärtäminen on onnellisuuden kivijalka, Tamminen sanoi.

Lions Club Järvenpää/Jean Sibelius on jo muutaman vuoden toiminut musiikkiopiston kummeina muun muassa auttamalla musiikkileireillä. Klubi on jakanut stipendejä 18 vuoden ajan järvenpääläisille kuva- ja musiikkitaiteen opiskelijoille, joiden tuotto on kerätty myymällä Sibelius-kalentereita.

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut