Keravalla 9 uutta tartuntaa – uudet linjaukset voimaan kokoontumisissa

Koronanäytteenotto alkamassa. Kuvituskuva. Anu Kiljunen

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 983, uusia tartuntoja on ilmaantunut 9. Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 13.

Aluehallintovirasto on päivittänyt linjauksiaan yleisötilaisuuksien koronarajoitusten suhteen ja uudet linjaukset ovat voimassa 2.6.–22.6.

Sisätiloissa voidaan järjestää 10 henkilön kokoontumisia, joissa osallistujilla täytyy olla mahdollisuus säilyttää turvavälit ja välttää lähikontakti toisiinsa.

Rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää enintään 50 henkilön kokoontumisia. Yli 50 henkilön tilaisuuksia voi järjestää, jos tila on mahdollista lohkoa enintään 50 henkilön erillisiin alueisiin, joiden välissä on selkeä suojavyöhyke.

Lisäksi kaikenkokoisissa ulkotilaisuuksissa asiakkaille tai osallistujille täytyy varmistaa mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei ulkotiloissa enää vaadita.

Keravan kirjastossa voi oleskella 9.6. alkaen. Kirjastossa avataan istumapaikkoja rajatusti turvavälejä noudattaen ja kirjastossa asioimista ei enää rajoiteta 15 minuuttiin.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut