Miniskeittirampille etsitään paikkaa Keravalla kesän aikana

Skeittauksen ja skuuttauksen harrastusmahdollisuudet Keravalla ovat tällä hetkellä heikot. Kunnes Sompionpuiston skeittipuisto valmistuu, ehdotetaan miniskeittirampin tekoa. Kuvituskuva Elena Liseytseva

Auli Henriksson

Keravalla ryhdytään etsimään paikkaa miniskeittirampille kesän aikana. Keravan vapaa-aika ja hyvinvointilautakunta käsittelee asiaa 10.6. Taustalla on nuorisovaltuuston 3.6. tekemä aloite miniskeittirampista nuorisotila Häkin pihalle. Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Lauri Nordström ja varapuheenjohtaja Kreeta Koskinen toteavat aloitteessa, että koska skeittipuiston rakentaminen Sompionpuistoon viivästyy, olisi hyvä tarjota aktiivisille skeittauksen ja skuuttauksen harrastajille asianmukaiset harrastuspaikat, kunnes pysyvämpi skeittipuisto saadaan rakennettua.

Keravan vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialajohtaja Anu Laitila toteaa esittelytekstissään lautakunnan pitävän nuorisovaltuuston aloitetta aiheellisena, sillä tällä hetkellä skeittauksen ja skuuttauksen harrastusmahdollisuudet ovat Keravalla heikot. Ehdotetun Häkin lisäksi halutaan kartoittaa muitakin sijainteja, koska miniskeittiramppi voisi jäädä skeittipuiston valmistumisen jälkeenkin pysyväksi sivuharrastuspaikaksi.

Miniskeittirampin kustannusarvio on 20 000 euroa. Päätös sijainnista on ehdotuksen mukaan tarkoitus tehdä kesällä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut