Keski-Uudenmaan Tanssiopistosta valmistuneet nuoret palkittiin stipendeillä

Lions Club Jean Sibelius lahjoitti stipendit Keski-Uudenmaan tanssiopistosta valmistuneille Kia Hautalalle ja Reetta Muilulle. Kari J. Hietala

Lions Club Jean Sibelius yllätti stipendeillä tanssin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän suorittaneita nuoria Kia Hautalaa ja Reetta Muilua heidän saadessa keskiviikkona 9. kesäkuuta Keski-Uudenmaan Tanssiopistolla todistuksensa tanssinopettaja Helena Toivoselta ja tanssiopiston rehtori Virpi Maisalalta.

Virpi Maisala totesi, että nuorten tekemisestä näki, että tanssi on heillä DNA:ssa.

Jean Sibelius lionsien yllätysvierailijoina olleet presidentti Erkki Tolonen ja stipendi- ja Sibelius-kalenteriprojektin vetäjä Hannu Tamminen sekä tiedottaja Kari J. Hietala toivovat stipendien pieneltä osin auttavan taiteilijoita harrastuksen ja haaveiden toteuttamisessa.

Kia Hautala kertoi harrastaneensa tanssi 16 vuotta ja Reetta Muilu 13 vuotta ja tanssiharrastus jatkuu. Molemmat nostivat tanssiharrastuksesta ja KETOn tanssiopetuksesta tärkeimmäksi asiaksi yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden.

He kiittivät tanssinopettaja ja heidän päättötyöohjaaja Helena Toivosta vaikuttavimmaksi ja inspiroivammaksi opettajaksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut