Tilanne ohi ja tie avoinna: Betonirekka kellahti kyljelleen Tuusulassa – kuljettaja autettiin ulos tuulilasin kautta

Auli Henriksson

Korsontie on avattu liikenteelle yhden aikaan iltapäivällä ja liikenne onnettomuuspaikalla kulkee taas normaalisti. Tie oli noin puolen tunnin ajan kokonaan suljettu välillä Kelatie-Vanha Tuusulantie betoniauton nosto-operaation vuoksi. Aiemmin tiellä oli käytössä vain toinen kaista.

Betonirekka kellahti apukuskin puoleiselle kyljelleen perjantaina aamuseitsemältä Tuusulassa Korsontien ja Kelatien risteyksessä. Tien vieressä on jyrkkä oja, ja ilmeisesti hieman liian tien reunaan ajautunut, yläpainotteisena kaatumisherkkä betoniauto, heilahti ojan pohjalle kyljelleen. Kuljettajalla oli turvavyöt päällä eikä hän loukkaantunut tilanteessa. Pelastuslaitoksen yksikkö irrotti rikkoontuneen tuulilasin, jotta kuljettaja saatiin autettua ulos autosta.

Onnettomuus tapahtui melkein risteysalueella, noin 10 metrin päässä Korsontien ja Kelatien risteyksestä Tuusulan moottoritien suuntaan.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut