Peliautomaatit avautuvat kahviloissa ja ravintoloissa – mutta eivät joka paikassa

Koronarajoitusten lieventymisen myötä Veikkaus avaa peliautomaatteja kahviloissa ja ravintoloissa jo tänään perjantaina.

Hallitus kevensi ravintoloita koskevia rajoituksia ja poisti tanssi- ja karaokekiellon koronaepidemian perustason ja kiihtymisvaiheen alueilla. Veikkaus tiedottaa, että muutosten ansiosta se pystyy avaamaan näiden alueiden peliautomaatteja kahviloissa ja ravintoloissa.

Peliautomaatit tulivat pelattavaksi puolilta päivin tänään perjantaina 11. kesäkuuta.

Leviämisvaiheessa olevien alueiden rajoitukset eivät toistaiseksi mahdollista peliautomaattien avaamista, Veikkaus kertoo. Näillä alueilla kahviloiden ja ravintoloiden peliautomaatteja avataan sairaanhoitopiirin palatessa koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen ja edelleen perustasolle.

Peliautomaateilla pelaaminen edellyttää tunnistautumista Veikkauksen Etuasiakkaaksi.

Tunnistautumisvelvoite on ollut voimassa tammikuusta alkaen. Tunnistautunut asiakas voi muun muassa estää itseltään pelaamisen automaateilla kokonaan, jos hän kokee haasteita oman pelaamisen hallinnan osalta.

Veikkaus aloitti omien pelisaliensa ja asiamiesverkoston peliautomaattien avaamisen huhti-toukokuussa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut