Eemeli Peltonen ja Jorma Piisinen äänikuninkaina Järvenpäässä – Remontti-Reiska: "En osannut odottaa tällaista äänivyöryä"

Perussuomalaisten Ismo Nöjd ja Jorma Piisinen tapasivat äänestäjiä vielä lauantaina Järvenpään torilla iloisissa tunnelmissa. Anne Sirvio

Kokoomuksen voittokulku Järvenpäässä on loppumassa, kun demarit kiirivät kärkeen heti kuntavaalien ennakkoäänien tultua julki. Järvenpään sosiaalidemokraatit ilmoittivat jo neljä vuotta sitten kuntavaaleissa kepittävänsä kokoomuksen, mutta tavoite ei silloin vielä onnistunut.

Nyt kepitys onnistui kirkkaasti, sillä Suomen nuorimman valtuustopomon Eemeli Peltosen (sd.) äänisaalis lähenteli jo neljää sataa heti ennakkoäänissä.

Perussuomalaiset kilpailevat tiukasti kakkospaikasta kokoomuksen kanssa. Perussuomalaisille ääniä keräsi eniten Jorma Piisinen, Remontti-Reiska, joka hävisi ennakkoäänissä vain muutaman äänen demareiden äänikuningas Eemeli Peltoselle.

– 386 ääntä ennakkoäänissä, en osannut ensikertalaisena tällaista odottaa, syvä kumarrus ja kiitos äänestäjille, kuvaili Piisinen tuntojaan vaalivalvojaisista.

Muhkea äänisaalis veti myös Peltosen nöyräksi.

– Hyvältä tuntuu, että sain näinkin paljon tukea, kommentoi Peltonen ja vastasi kysymykseen kaupunginhallituksen puheenjohtajuudesta, että ensin pitää katsoa vaalitulos loppuun saakka.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut