Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi – 18-vuotias abiturientti  Sean McLoughlin varapuheenjohtajistoon

Sean McLoughlin toimii aktiivisesti erilaisessa yhdistystoiminnassa ja kaipaa pitkälle pötkivää politiikkaa. Jutta Halminen

Anne Sirvio

Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi Järvenpäässä heti vaalien jälkeisenä päivänä. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin Tuija Kuusisto ja varapuheenjohtajiksi Willem van Schevikhoven ja Sean McLoughlin sekä sihteeriksi Henri Kontkin.

Ryhmän kaikki valtuutetut sitoutuvat kaupungin aktiiviseen kehittämiseen ja päätöksenteon asioihin perehtymiseen.

– Ryhmien väliset neuvottelut ja keskustelut ovat parhaillaan menossa ja yhdistyksemme valmistelee valintaprosessia, kertoo yli 10 vuotta politiikassa mukana ollut Kuusisto.

Tuija Kuusisto on tyytyväinen, että kokoomus sai säilytettyä paikkamääränsä näissä vaaleissa, vaikka pitkän poliittisen uran tehnyt Helinä Perttu jättäytyi pois ehdokkuudesta.

– Äänimäärämme kasvoi ja meillä on edelleen 11 paikkaa. Äänet myös jakautuivat aika laajalla rintamalla, kertoo Kuusisto, joka oli puolueensa äänikuningatar heti miehistä muodostuneen kärkikolmikon jälkeen. Kuusisto sai 226 ääntä.

Äänikuningas Graeffen äänimäärä oli 622, van Schevikhovenin 249 ja nuorisovaltuustossa poliittisen uransa aloittaneen McLoughlinin 231.

Myös Konktkin oli uusi läpimenijä 125 äänellä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut