Juho ja Vera voittivat arvassa Unelmien yön Fjällbossa

Vera ja Juho Palosaari pääsevät nauttimaan Unelmien yöstä Fjällbossa. Kotialbumi

Anu Miettinen

Vera ja Juho Palosaari Klaukkalasta matkaavat elokuussa Tuusulaan Fjällbon Unelmien yötä viettämään.

Tuusulan kunta sai yli 2700 hakemusta ja voittoarpa napsahti lapsiperhearkea ja -juhlaa eläville 26-vuotiaille Palosaareille

– Vietimme jo 7. hääpäivää ja tykkäämme järjestää toisillemme pieniä yllätyksiä, kertoo arpalipun jättänyt Juho Palosaari.

Palosaarten jälkikasvu 6-, 3- ja yksivuotiaat ovat myös telttailleet vanhempiensa kanssa ja onpa Tuusulassa pyörähdetty leikkimässä Tuusulan asuntomessualueen leikkipuistossakin.

Hakemuksessaan Juho kirjoittaa: "Arjen hulabaloon keskellä yhteistä romanttista aikaa on rajallisesti".

Perheessä on koronavuoden lisäksi ollut sairautta ja Vera aloitti pitkän kotona olon ja lasten hoidon jälkeen työt ja lapset päiväkodin.

Tieto arpaonnesta otettiin Palosaarilla yllätyksellä ja kiitollisuudella vastaan.

"Yhteinen, rauhallinen hetki ilman huolen häivää ja vastuun kantoa tekee kyllä eetvarttia! Niin, ja rakastavaisia olemme edelleen kaikkien yhdessä vietettyjen vuosien jälkeenkin", Juho kuvailee.

Kun elokuuhun on vielä matkaa niin yökyläily Fjällbossa antaa jo nyt voimia. Jotta viikonvaihde olisi näköisenne niin mitä haluaisitte tehdä?

– Olisi kiva kyllä liikkua luonnossa, kokea kulttuurielämystä museossa ja kyllähän hyvät unet lintujen laulaessa on ihan parasta. Odotamme innolla tätä ainutlaatuista retkeä, Juho Palosaari kuvailee.

Unelmien yö on osa Tuusulassa vietettävää Rakkauden taidetta -teemavuotta.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut