Budbee aloitti verkkokauppapakettien kotiinkuljetukset Järvenpäässä ja Tuusulassa

Koronapandemia on vauhdittanut entisestään verkkokaupan kasvua, ja sitä myötä lisännyt myös toimituspalveluiden kysyntää. Budbee vastaa kysyntään. Budbee

Ruotsalainen verkkokaupan kotiinkuljetusten markkinajohtaja Budbee laajentaa toimintaansa Järvenpäähän ja Tuusulaan sekä Kuopioon.

Laajenemisen seurauksena Budbee tavoittaa jo yli 2,1 miljoonaa suomalaista, eli 39 prosenttia koko maan väestöstä, yrityksen tiedotteessa kerrotaan.

Yritys toimii uusien kaupunkien lisäksi pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Keravalla, ja tekee verkkokaupan pakettilähetykset lajittelukeskuksilta kotioville täysin fossiilivapaasti.

Budbeen ratkaisu nojaa tekoälyyn, joka optimoi reitit mahdollisimman vähäpäästöisiksi. Oman teknologiansa kehittämiseen ja kestävän kehityksen johtamiseen keskittyvä Budbee hankkii kuljetukset alihankintana kumppaniyritystensä kautta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut