Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Norwegian palautti Suomen lennot – ensimmäiset lähdöt muun muassa Ouluun ja Malagaan

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian aloitti tänään maanantaina Suomen lennot uudelleen.

Yhtiö tiedottaa, että aluksi lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät Tukholmaan, Osloon, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Muita kohteita lisätään vähitellen lisää.

Ensimmäiset lähdöt Malagaan, Alicanteen ja Ouluun ovat täynnä. Norwegianin mukaan kiinnostus lentomatkoihin kasvaa matkustusrajoitusten vähentyessä ja rokotusten yleistyessä.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme aloittaneet uudelleen Suomen lennot ja pääsemme toivottamaan suomalaiset asiakkaamme tervetulleiksi lennoillemme. Lisäämme vähitellen kohteiden määrää, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen tiedotteessa.

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Yhtiö operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tiettyihin Euroopan kohteisiin.

Pandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ja viime hetken muutokset ovat Norwegianin mukaan aiheuttaneet paljon epävarmuutta matkustajille. Siksi se ilmoittaa tarjoavansa ilmaisen lentolipun muutosmahdollisuuden rajoitetun ajan sekä kotimaan- että ulkomaanlennoilla.