Keusoten kunnissa yhteensä 14 uutta koronatartuntaa – Nurmijärvellä kuntien korkeimpia lukuja

Keusoten kunnissa todettiin lauantaina 10.7. yhteensä 14 uutta koronatartuntaa.

Eniten tartuntoja ilmeni Nurmijärvellä, jossa niitä kirjattiin seitsemän. Sekä Tuusulassa että Järvenpäässä tartuntoja todettiin kolme kappaletta per kunta, ja Mäntsälässä niitä kirjattiin vain yksi.

Pornaisissa ja Hyvinkäällä uusia tartuntoja ei ole ilmennyt.

Yhteensä todettuja koronatartuntatapauksia on koko Keusoten alueella 3575. Eniten tartuntoja yksittäisessä kunnassa on Järvenpäässä, jossa tartuntoja on ollut yhteensä 1003.

Toiseksi eniten tartuntoja on todettu Nurmijärvellä, jossa niitä on ollut 805. Tuusulassa vastaava luku on 749, Hyvinkäällä 652, Mäntsälässä 270 ja Pornaisissa 96.

Pornaisissa ei ole kirjattu yhtäkään uutta tartuntaa yli kahteen viikkoon. Sen sijaan toisella puolella kuntayhtymää, Nurmijärvellä, tartunnat ovat olleet selkeästi eniten nousussa muihin kuntiin verrattuna.

Lauantain lukujen julkaisemista edeltävänä päivänä perjantaina 9.7. Nurmijärvellä todettiin 13 uutta tartuntaa. Edellisten kahden viikon aikana Nurmijärvellä on todettu yhteensä 49 tartuntaa, eli näistä yli 40 prosenttia on siis ilmennyt kuluneiden kahden päivän aikana.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut