Järvenpääläinen yrittäjä Tuire Vainio sai työlleen kansainvälistä tunnustusta – soroptimistiorganisaatio juhlii 100-vuotisjuhlaansa

Tuire Vainion elämäntyötä nostettiin esiin 100 eurooppalaisen naisen joukossa.

Nalle Nieminen

Järvenpääläisen yrittäjän, terveydenhoitaja Tuire Vainion työ naisten ja tyttöjen hyvinvoinnin edistäjänä on nostettu esiin Euroopassa osana kansainvälisen soroptimistiorganisaation 100-vuotisjuhlaa. Hänet valittiin osaksi 100 eurooppalaisen naisen joukkoa.

Järvenpään Soroptimisti-klubin presidentti Kaarina Wilskmanin mukaan klubi ehdotti tunnustusta Tuire Vainiolle useista eri syistä.

– Me Järvenpäässä tunnemme Tuiren työn Marielinassa kauneudenhoitoalan monipuolisena yrittäjänä. Luulen kuitenkin, että kansainvälistä raatia puhutteli nimenomaan se, miten Vainio on ollut kehittämässä naisyrittäjien verkostoitumista sekä toimintaa ja koko kauneudenhoitoalan yritystoimintaa.

Vainio kertoo arvostavansa erityisesti mahdollisuutta toimia monin eri tavoin soroptimistien järjestötoiminnassa. Siinä voi olla mukana kansainvälisesti esimerkiksi perustamassa sairaanhoitajille oppilaitoksia, tai paikallisesti hyvin ruohonjuuritason tukemalla ja avustamalla naisten ja tyttöjen harrastustoimintaa.

Osana soroptimistijärjestön vuosijuhlan viettoa halutaan nostaa esiin eri maiden jäseniä, jotka ovat sekä työssään että harrastustoiminnassaan vieneet eteenpäin naisten asemaa ja oikeuksia. Heidän työtään esitellään somessa ja myöhemmin julkaistavassa kirjassa. Vainion työ nostettiin julkisuuteen perjantaina 16.7.2021.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut