Tältä näytti Järvenpään turmapaikalla sunnuntaina aamupäivällä – ulosajossa yksi kuolonuhri

Pohjoisen suuntaan ajanut auto suistui oikealle ojaan Vanhalla Lahdentiellä Jartinkadun risteyksen jälkeen. Poliisi teki teknistä tutkintaa onnettomuuspaikalla sunnuntaina aamupäivällä. Poliisi kuvasi alueen dronella. Jouko Tuomas-Kettunen

Jouko Tuomas-Kettunen

Itä-Uudenmaan poliisi on aloittanut Järvenpään lauantaisen kuolonkolarin esitutkinnan ja siitä tiedotetaan enemmän aikaisintaan alkuviikosta, poliisi kertoi Twitterissä.

Järvenpäässä myöhään lauantaina sattuneessa ulosajossa kuoli yksi kyydissä olleista. Poliisi ei vielä kerro uhrista tämän tarkempia tietoja.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoi aiemmin STT:lle, että onnettomuudessa on loukkaantunut vakavasti kaksi ihmistä, joista toinen kriittisesti. Toinen uhreista kuoli saamiinsa vammoihin.

Ulosajo tapahtui hieman ennen puoltayötä tiellä 140 eli Vanhalla Lahdentiellä.

Ojan pohjalle päätyneessä autossa oli kaikkiaan neljä alle kaksikymppistä ihmistä: kaksi miestä ja kaksi naista. Autossa olleista kaksi sai lievempiä vammoja.

Kolariauto oli viety pois onnettomuuspaikalta jo yöllä. Jouko Tuomas-Kettunen

STT kertoi aamun uutisessaan, että onnettomuuden syystä ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Päivystävän palomestarin Tomi Airaksisen käsityksen mukaan kuljettaja oli menettänyt syystä tai toisesta ajoneuvon hallinnan, uutisessa todettiin.

Airaksisen mukaan auto on pysynyt pyörillään ulosajosta huolimatta. Ajoneuvo päätyi kuitenkin ojan pohjalle ja törmäsi maavalleihin sekä keula että perä edellä.

– Auto oli pyörähtänyt pyörillään ympäri, mutta ei katon kautta, palomestari tarkensi ja sanoo törmäyksestä tulleen vaurioita auton molempiin päihin.

Suistumispaikalla nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. Jouko Tuomas-Kettunen

Sunnuntaina aamupäivällä poliisi suoritti onnettomuuspaikalla teknistä tutkintaa.

Poliisi otti myös ilmakuvia dronella alueesta.

Onnettomuus tapahtui pohjoiseen menevällä kaistalla Mikonpellossa Jartinkadun risteyksen liikenteenjakajan jälkeen.

Suistumispaikan kohdalla on juuri alkanut 80 kilometrin nopeusrajoitus

Tie 140 oli onnettomuuden jälkeen suljettuna liikenteeltä muutaman tunnin ajan. Liikenneonnettomuus ei Airaksisen mukaan aiheuttanut vaaraa muille tienkäyttäjille.

Nyt liikenne sujuu paikalla normaalisti.

Poliisin merkintöjä tiessä. Jouko Tuomas-Kettunen
Kolari tapahtui Mikonpellon alueella Jartinkadun risteyksen jälkeen. Jouko Tuomas-Kettunen

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut