Tuusulan kunta kutsuu asukkaita esittämään toiveitaan Kellokosken Annanpuiston tulevaisuudesta – kysely on auki elokuun loppuun asti

Annanpuiston suunnitelmia voi kommentoida elokuun loppuun asti. Kuvituskuva. Anton Soinne

Juuso Pikkarainen

Kellokoskella kartoitetaan nyt asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä Annanpuiston tulevaisuudesta.

Asukkaiden toiveiden kerääminen on aloitettu heinäkuussa Kellokoskella järjestetyissä tapahtumissa.

Nyt suunnittelutyöhön on mahdollisuus vaikuttaa sähköisen kyselyn kautta 31.8. asti.

Kyselyssä on esillä kolme luonnossuunnitelmaa puistoalueesta, ja niitä voi kommentoida karttamerkinnöillä tai avoimissa kommenttikentissä.

Luonnokset ovat laatineet Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun hortonomiopiskelijat Jenni Piirto ja Iina Nousiainen.

– Annanpuistossa käydyissä keskusteluissa nousi esiin puiston historia ja sen tärkeys käyttäjille, etenkin puistoon lahjoitettujen ruusujen ja puistomaisuuden toivottiin säilyvän. Oleskelualueet, penkit sekä riippukeinut saivat kannatusta osakseen, kertoo

Nousiainen kunnan tiedotteessa.

Kysely on avoinna elokuun loppuun asti. Luonnokset ovat lisäksi nähtävillä myös elokuussa puistoon pystytettävässä esittelytelineessä.

– Kyselyn sulkeuduttua tutustutaan asukkailta saatuihin näkemyksiin ja palautteesta tehdään kooste. Puiston suunnittelua jatketaan syksyllä ja luonnoksista edetään varsinaiseen suunnitelmaan asukkailta tullut palaute ja toiveet huomioiden, kertoo suunnitteluhortonomi Minja Koivunen tiedotteessa.

Puiston suunnitelman arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 loppuun mennessä. Puiston varsinainen peruskorjaus ajoittuisi vuodelle 2022.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut