Meidän festivaalin tulkintataiteesta rahankeruu hyväntekeväisyyteen

Anna-Maija Rissanen loi teoksensa tulkitsemalla Kamus-kvartetin esitystä. Kaarina Wilskman

Nalle Nieminen

Kansainvälinen kuvataiteilija Anna-Maija Rissanen esiintyi yhdessä Meidän Festivaalin taiteellisen johdon eli Kamus-kvartetin kanssa Järvenpään Soroptimisten järjestämällä vuosittaisella Meidän lounaalla lauantaina 24.7.2021

Kamus-kvartetti soitti Beethovenin opus 95, jousikvartetille nro 11 f-mollissa, minkä Rissanen tulkitsi piirtäen livenä paperille.

Konsertin ajan Rissasen käsi tulkitsi viivoin ja värein sävellyksen eri osia luoden kokonaisuuden. Työskentely oli intuitiivistä taiteilijan keskittyessä teoksen melodiaan, rytmiin ja soittajien välittämään tunteeseen.

Esiintyjien soiton tai puheen viivoin kuvantaminen abstrakteiksi maisemiksi on ollut osa Rissasen taiteellista työskentelyä jo vuodesta 2010.

Rissasen luoma teos myydään tarjousten perusteella. Taulun korkeus on 43 cm ja leveys 33 cm.

Taiteilija saa pienen korvauksen työstään ja muuten tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen Järvenpään Soroptimisti-klubin yhteistyökohteisiin eli Keski-Uudenmaan turvakodille, Auerkulman perhetukikeskukselle ja Keusoten lapsi- ja perhetyölle. Tarjouksia voi jättää 2.–15.8.2021 Kerttu Ahtille sähköpostitse kerttu.ahti@gmail.com.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut