Järvenpään kaupunki muistuttaa koululaisia: tietyöt otettava huomioon koulureitillä

Koululaisia ja opiskelijoita on syytä opastaa, että työkoneiden läheisyydessä liikuttaessa ja koneiden ohi kuljettaessa on tärkeää varmistaa, ettei liikuta liian lähellä koneita ja koneen kuljettaja on myös havainnut liikkujan, kaupunki muistuttaa. Arkisto/Pia Lyy

Järvenpäässä rakennetaan kesän ja syksyn aikana laajalla alueella kunnallistekniikkaa, joka on syytä huomioida koululaisten koulureittejä suunniteltaessa ja muussa koulujen alkamiseen liittyvässä viestinnässä, Järvenpään kaupunki muistuttaa tiedotteessaan.

Käynnissä on pitkäkestoisia infrahankkeita, Järvenpään Veden rakentamishankkeita ja asfaltin uudelleenpäällystys ja paikkakohteita.

Koululaisia ja opiskelijoita on syytä opastaa, että työkoneiden läheisyydessä liikuttaessa ja koneiden ohi kuljettaessa on tärkeää varmistaa, ettei liikuta liian lähellä koneita ja koneen kuljettaja on myös havainnut liikkujan, kaupunki muistuttaa.

Kunnallistekniikkaa rakennetaan muun muassa Keskustassa Juholankadulla ja Urheilukadulla välillä Sibeliuksenväylä – Kansakoulunkatu, Korpikujalla Jampassa, Lepolassa uudella risteyssillalla ja Lepolanväylällä, Metsätiellä Saunakalliossa, Ruusukadulla Satukalliossa ja Wärtsilän teollisuusalueen kaduilla.

Urakoiden tarkemmat kuvaukset sekä kartta on nähtävissä kokonaisuudessaan Järvenpään kaupungin verkkosivuilla.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut