Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Esiintyjiä etsitään Järvenpään teatterin ensi vuoden Titanic-musikaaliin

Järvenpään teatterin 50. juhlavuoden suurtuotannoksi on valittu koskettava ja unohtumaton tositarina unelmista ja ihmisyydestä kertova Titanic-musikaali.

Ensi- ilta on 17. syyskuuta 2022 Järvenpää-talon Sibelius-salissa

Musikaalissa on tanssia, pukuloistoa, dramatiikkaa, värikkäitä henkilöhahmoja ja sydäntä riipaisevia ihmiskohtaloita.

Maury Yestonin vuonna 1997 säveltämä ja sanoittama ja Peter Stonen käsikirjoittama Titanic-musikaali on voittanut yhteensä viisi Tony-palkintoa.

Järvenpään teatteriin esityksen ohjaa Heikki Paavilainen.

– Mielestäni musikaali on ajankohtaisempi kuin koskaan. Odotan innolla yhteistyötä Järvenpään teatterin kanssa, kertoo ohjaaja Heikki Paavilainen.

Musikaalin kapellimestarina toimii Jussi Hongisto, jolla on pitkä tausta Järvenpään teatterissa sekä näyttelijänä että musiikillisissa vastuutehtävissä. Esityksen koreografista vastaa Jere Jääskeläinen, lavastuksen suunnittelee Mikko Rantanen ja puvustuksen Sinikka Zannoni.

Musikaaliin haluavat voivat lähettää vapaamuotoiset hakemukset perjantaihin 3.9.2021 mennessä osoitteeseen sari.lehtosalo@jarvenpaanteatteri.fi.

Hakemusten perusteella kutsutaan hakijat 18.–19. syyskuuta järjestettävään hakutilaisuuteen. Musikaalin harjoituskausi alkaa loppuvuodesta 2021.