Järvenpäässä aloittaa ensi vuoden alussa uusi hotelli – "Järvenpää on kiinnostava ja monipuolinen kaupunki, jonka kehityksessä haluamme olla mukana"

Entisen Scandicin tiloihin avautuu digihotellikonsepti. Vuokrasopimus allekirjoitettiin muutama viikko sitten. Arkisto/Sauvo Jylhä

Auli Henriksson

Järvenpään entisen Scandic hotellin tiloihin avautuu uusi 84 huoneen hotelli. Arvio uuden hotellin avautumisesta on ensi vuoden alku. Uuden hotellin taustalla ovat yrittäjät Noora Aartio ja Mika Järvinen, joilla on jo ennestään Raisiossa hotelli Loimu sekä Kangasalalla hotelli Kuohu.

Aartio kertoo Järvenpäähän avattavan Soinnun olevan digihotellin. Käytännössä se tarkoittaa, ettei hotellissa ole perinteistä vastaanottotiskiä, vaan asiakas saa huoneen numeron ja ovikoodin, jolla pääsee majoittumaan. Aartio kuvailee, ettei kyse ole tavanomaisesta itsepalveluhotellista, vaan tässä konseptia on viety pidemmälle.

– Konsepti on vaivaton ja ketterä. Varaukset tehdään joko hotellin nettisivuilta tai hotellivarauskanavista ja yksittäinen matkustaja pääsee helposti majoittumaan omien aikataulujensa mukaan. Vaikka perinteistä vastaanottotiskiä ei ole, erilaisia palvelukokonaisuuksia saa puhelimitse tai sähköpostilla. Hotellissa tulee myös olemaan tarjolla aamiainen ja ilmainen pysäköinti, Aartio selvittää.

Noora Aartio arvioi uuden hotellin aukeavan vuoden alussa. Kotialbumi

Jos asiakas haluaa vaikkapa ilta-aktiviteetteja tai ruokailua, voidaan niitä räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Hotelliyrittäjät rakentavat palvelutarjontaa yhdessä alueen yrittäjien kanssa.

– Hotellin sijainti on erinomainen. Sinne on helppo saapua kaikin tavoin niin junalla, autolla kuin bussilla. Järvenpään keskusta ja sen palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellista. Järvenpään alueen matkailunähtävyydet, kulttuuritarjonta, aktiivinen liike-elämä ja palvelut ovat omiaan houkuttelemaan asiakkaita Järvenpäähän. Monipuolinen urheilutoiminta, harrastusmahdollisuudet yhdessä Järvenpään kehitysnäkymien ja laajan palvelutarjonnan kanssa luovat aktiivisten yrittäjien kanssa vahvan pohjan hotellin toiminnalle. Järvenpää on kiinnostava ja monipuolinen kaupunki, jonka kehityksessä haluamme olla mukana. Tulemme avoimin mielin kaupunkiin ja otamme vinkkejä sekä idoita vastaan, toteaa Aartio.

Loppuvuodesta päästään tekemään huoneiden sisustusta.

Noora Aartio

Uuden hotellin katutasoon remontoidaan aamiaistilaa, joka muokkautuu myös esimerkiksi neuvotteluihin, kokouksiin tai joukkueruokailuihin. Aartio kertoo hotellin avaamisen jälkeen kartoitettavan, josko aamiaispalveluja voidaan tarjota myös muille kuin majoittujille, mutta ensin varmistetaan asiakkaiden mahtuminen aamiaiselle.

– Hotelli saneerataan täysin. Kiinteistöremontti on ollut käynnissä jo pidempään ja pintaremontit käynnistyneet. Loppuvuodesta päästään tekemään huoneiden sisustusta, Aartio kertoo.

Yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi huoneita on jopa kuudelle hengelle ja myös sviittitasoa tulee tarjolle. Hotellista on mahdollisuus varata majoitusta myös pidemmälle ajanjaksolle. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi, vedenkeitin ja mikro.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut