Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten alueella useita joukkoaltistumisia

Tuusulassa Lahelantertun päiväkodissa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Päiväkodissa on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 24.–26.8. Altistuneet henkilöt asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin. Huoltajat saavat tarkemmat ohjeet päiväkodin kautta. Altistuneita on yhteensä noin 20 henkilöä.

Myös Nurmijärvellä Klaukkalan koulussa on ollut joukkoaltistuminen; ajankohta on 25.–27.8. Altistuneita on noin 20.

Mäntsälässä Hyökännummen koulussa on altistunut koronavirukselle alle 20 ihmistä. Koululla on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 30.8.

Noin 40 henkilöä on altistunut hyvinkääläisessä Vehkojan koulussa 26.–27.8.

Altistuneet on kaikissa tapauksissa asetettu karanteeniin.

Nurmijärvellä Rajamäen uimahallissa asioineet henkilöt ovat voineet altistua koronavirukselle tiistaina 24.8. klo 14–16. Keusote suosittelee, että sinä aikana uimahallissa asioineet seuraavat vointiansa tarkemmin seuraavan 14 vuorokauden aikana ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita. Mikäli ilmenee koronaoireita, on syytä jäädä kotiin, kunnes saa negatiivisen koronavirustuloksen.