Suomalainen heittää ruokaa pois satasella vuodessa – Keudassa biojätevaaka sallii sokeripalan verran hävikkiruokaa

Kolme sokeripalaa painaa 15 grammaa. – Sen verran Keudassa kertyy lounaalla hävikkiruokaa ruokailijaa kohti, ravintolapäällikkö Sirpa Velin-Ängeslevä kertoo. Anton Soinne

Arvioitko lounaalla nälkäsi väärin ja leipäsiivu jää syömättä?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Keski-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa