Koronalle altistumisia tapahtunut Mäntsälän Shellillä, Hyökkälän koululla Tuusulassa ja Aseman koululla Hyvinkäällä

Arkistokuva. Arkisto/Jouko-Tuomas Kettunen

Keusote tiedottaa, että Mäntsälässä, Tuusulassa ja Hyvinkäällä on voinut tapahtua altistumisia koronavirustartunnalle.

Mäntsälän Shellillä asioineet henkilöt ovat voineet altistua tiistaina 31.8. kello 6–6.30 ja 16.45–17.15 sekä keskiviikkona 1.9. kello 6–6.30 ja 16.45–17.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana Shellillä asioineet henkilöt seuraavat vointiansa tarkemmin seuraavan 14 vuorokauden aikana, ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita. Koronaoireisen on syytä jäädä kotiin kunnes saa negatiivisen koronavirustuloksen.

TUUSULASSA Hyökkälän koulussa on tapahtunut joukkoaltistuminen. Koululla on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 30.8.–1.9.

Altistuneet henkilöt asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin. Huoltajat saavat tarkemmat ohjeet koulun rehtorilta Wilman kautta. Altistuneita on yhteensä noin 10 henkilöä.

HYVINKÄÄLLÄ Aseman koulussa on tapahtunut niin ikään joukkoaltistuminen.

Koululla on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 30.8. Altistuneet henkilöt asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneiden huoltajiin. Huoltajat ovat saaneet tarkemmat ohjeet koulun rehtorilta Wilman kautta. Altistuneita on noin 30 henkilöä.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut