Makita rakentaa toimitilat Tuusulaan uudelle Rykmentinportin alueelle

Vantaalla lentokentän läheisyydessä toimiva ammattisähkötyökalujen sekä metsä- ja puutarhakoneiden maahantuoja- ja markkinointiyritys Makita Oy panostaa palveluun ja kasvuun. Makita Oy:n Tuusulan kunnalta hankkima tontti käsittää 64 139 neliömetrin Rykmentinportin yritysalueelta ja rakennusoikeutta tontille on 32 070 kerrosneliömetriä. Yrityksen Tuusulaan vuonna 2024 valmistuvat varasto- ja toimitilat palvelevat yksinomaan Suomen markkina-aluetta.

Tiloihin tulee sijoittumaan logistiikan, taloushallinnon, myynnin, tuotehallinnan sekä markkinoinnin lisäksi myös Makitan oma huoltopiste sekä näyttely- ja koulutustilat. Makita Oy työllistää Suomessa tänä päivänä jo yli 70 henkilöä.

Makitan Suomen maajohtajan Tommi Lindgrenin mukaan Tuusula oli heti alkumetreiltä lähtien uusille toimitiloille erittäin kiinnostava sijoituspaikka.

– Rykmentinportti sijaitsee tämän hetkisistä toimitiloistamme lentokentän läheisyydessä vain 13 minuutin ajomatkan päässä. Pääkaupunkiseudulla palvelemme jälleenmyyjiämme myös noutovarastona huolto- ja takuuhuoltotoimintoja unohtamatta ja siten logistinen saavutettavuus suurten liikenneväylien varrella on ehdoton edellytys toiminnallemme, Lindgren summaa päätöstä Tuusulaan siirtymisestä tiedotteessa.

Keravan ja Vantaan rajalla sijaitseva, Tuusulan uusi yritystoiminnan keskittymä Rykmentinportti tarjoaa harvinaisen yhdistelmän tilavia tontteja lähellä pääkaupunkiseutua, vartin etäisyydellä lentokentästä ja alle puolen tunnin päässä Vuosaaren satamasta. Yhteydet maailmalle tekevät alueesta erinomaisen kansainväliseen liiketoimintaan. Alueelle on nyt kaavoitettu rakennusoikeutta yhteensä 135 000 kerrosneliömetriä. Tilavien tonttien rakennusoikeus on jopa 40 000 kerrosneliömetriä. Ensi vaiheessa kunta myy Rykmentinportista kuusi yritystonttia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut