Taco Bell -pikaruokaketju laajenee Tuusulaan – uusi 94-paikkainen ravintola avautuu tänä syksynä

Pikaruokaravintolaketju Taco Bell laajentaa toimintaansa myös Tuusulaan. Uusi Taco Bell -ravintola avataan Hyrylän Teboilin kiinteistöön marraskuussa.

Ravintolassa on 94 asiakaspaikkaa ja kesällä ravintolan ulkopuolelle tulee terassi. Ravintolaan on tulossa myös oma autokaista.

Erikoisuutena ravintolasta on mahdollista tilata ruoka-annokset suoraan autoon mobiilisovelluksen avulla. Ravintola aikoo ottaa myöhemmin käyttöön myös kotiinkuljetuspalvelun.

– Tuusulan ravintola on sijainniltaan täydellinen etenkin autoilevia asiakkaita ajatellen. On mukavaa, että tontilla jatkaa Teboilin autopesula, jolloin samalla reissulla saa puhtaan auton ja kylläisen vatsan, summaa Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen yhtiön tiedotteessa.

Ravintolaan on tarkoitus palkata noin 30 työntekijää.

Taco Bell on yhdysvaltalainen, meksikolaistyylinen pikaruokaravintolaketju, joka on aloittanut toimintansa Kaliforniassa vuonna 1948.

Suomen ensimmäinen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017 Helsingin keskustaan. Nykyisin Suomessa on 12 Taco Bell -ravintolaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut