Hae ilmainen puuntaimi ja istuta omalle pihalle, mökille tai Keravan kaupungin suosittelemiin paikkoihin

Miljoonan puun talkoiden ajatuksena on ilmaisia puuntaimia jakamalla kannustaa ihmisiä luomaan vehreämpää ympäristöä ja torjua ilmastonmuutosta. Keravan kaupunki

Keravan kaupunki ja Taide- ja museokeskus Sinkka osallistuvat tänä syksynä jo toistamiseen ympäristö – ja taideprojekti Miljoonan puun talkoisiin. Miljoonan puun talkoiden ajatuksena on ilmaisia puuntaimia jakamalla kannustaa ihmisiä luomaan vehreämpää ympäristöä ja torjua ilmastonmuutosta. Istutettavia puuntaimia jaetaan Keravan kartanolla torstaina 23.9. ja Taide- ja museokeskus Sinkalla lauantaina 25.9.

Projektin taustalla on taiteilija Nina Backmanin Silence Project -kokonaisuus, joka jokamiehenoikeudesta inspiroituneena nostaa esiin hiljaisuuden, tilan ja luonnon merkitystä ja sen vaikutusta kulttuuriin, arvoihin ja identiteettiin. Taimet projektiin tulevat Harviala Oy:ltä.

Taimia jaetaan Keravan kartanolla, Kivisillantie 12, torstaina 23.9. kello 11–16 ja Taide- ja museokeskus Sinkan edustalla lauantaina 25.9. kello 11–16. Miljoonan puun talkoisiin osallistuminen on helppo tapa tehdä tärkeä arjen ilmastoteko ja talkoisiin ovat tervetulleita kaikki. Keravan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että taimen voi istuttaa omalle pihalle, mökille tai Keravan kaupungin suosittelemiin paikkoihin. Taimia ei saa istuttaa ilman lupaa muiden pihoille tai puistoihin.

Kaupungin osoittamat istutuspaikat sijaitsevat Ahjontien varressa ja Koivulantien varressa Kytömaantien ja Kutinmäentien välissä. Tarkemmat ohjeet saa taimien jakopaikalta. Kaupungin puutarhurit ovat lapioineen paikan päällä auttamassa istuttamisessa kumpanakin taimien jakopäivänä kello 12–16.

– Kaupungin istutuspaikoilla tarvitsee istuttamista varten mukaan ainoastaan istutettavan taimen, Keravan kaupunki ohjeistaa tiedotteessa.

Sinkassa on samalla viimeistä viikonloppua esillä Sininen planeetta -näyttely, jonka teoksissa Kimmo Kaivanto (1932–2012) ja viisi nykytaiteilijaa katsovat luontoa lempeästi, ”Kaivannon sinisten” silmälasien lävitse. Näyttely päättyy sunnuntaina 26.9.

Taimen voi istuttaa omalle pihalle, mökille tai Keravan kaupungin suosittelemiin paikkoihin.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut