Järvenpäässä moottoritien rampissa kahden auton kylkikolari – liikenne ohjattiin toiselle rampille parinkymmenen minuutin ajan

Järvenpäässä sattui tänä aamuna kahden henkilöauton kylkikolari. Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta arvioidaan, että autot olivat matkalla moottoritien ramppiin, kun kaistoista tuli jonkinlainen sekaannus.

Ilmoitus onnettomuudesta tuli noin varttia vaille seitsemän, ja paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen lisäksi poliisi ja ambulanssi. Tilanteesta selvittiin kuitenkin tarkistuksella, kukaan ei loukkaantunut. Autoihin tuli peltivaurioita. Toinen auto pystyttiin ajamaan onnettomuuspaikalta pois, toinen lähti hinausauton kyydissä.

Onnettomuuspaikka oli Lahdentiellä Järvenpään eteläisen liittymän rampissa, joka oli pois käytöstä noin 20 minuutin ajan. Ramppi on etelään menevien kaistojen puolella. Koska lähekkäin on kaksi ramppia, autot pystyttiin ohjaamaan kiertotielle.

Poliisi tutkii tarkemmin onnettomuuden syytä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut