Näköislehdessä tänään | "Venäjän kieli oli sellainen, että nitsivoo, harashoo ja loput viittomalla" – idänmatkailun konkari Jarmo Ahonen on oppinut pidentämään pinnaa

Yrittäjä: Idänmatkailu opetti pitkää pinnaa J armo Ahoselle, 70, jo Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen.

– Olin matkailualalla ihan pystymettän ukko. Venäjän kieli oli sellainen, että nitsivoo, harashoo ja loput viittomalla. Mutta pikku hiljaa se kehittyi. Saimme luottamuksen rakennettua, mikä on Venäjällä tärkeää, hän kertoo.

Kaiken kokemansa jälkeen matkailuyrittäjän uran uskomattomin kokemus oli Charlotte-laivan takavarikko vuosina 2017–2020.

Yhteiskunta: Tutkija, kirjailija Silja Uusikangas, 28, on aina kokenut olevansa muita huonompi ja huijaavansa muut uskomaan osaamiseensa. Viime vuosina hän on ymmärtänyt, ettei ongelma ole hänessä itsessään vaan ympäröivässä yhteiskunnassa.

Pop-musiikki: Pyhyyttä vai rienausta -kysymys on vahvasti läsnä pop-musiikin uskoa käsittelevissä sanoituksissa.

Omia "uskonkappaleitaan" ovat riimitelleet monet tunnetut artistit. Yksi ahkerimmista, kuunnelluimmista ja moniselitteisimmistä on Juice Leskinen. Jumalalla ja Jeesuksella on sijansa myös rap-artistien tuotannossa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut