Sporttikoneen myymälä avaa Tuusulassa marraskuussa – "Tulemme tekemään rekrytointeja niin myyntiin kuin huoltopuolelle"

Korona on kasvattanut piha- ja puutarhakoneiden sekä traktorimönkijöiden kysyntää. Arkisto/Marko Happo

Pienkoneiden vähittäismyyntiin ja huoltoon erikoistunut Sporttikone avaa myymälän Tuusulan Sahankulmaan 5.11. Toimipiste on ketjun kuudes verkkokaupan lisäksi.

– Liikevaihtomme kasvoi viime tilikaudella peräti 36 prosenttia. Kuluvana vuonna ennustamme kasvun jatkuvan lähes yhtä suurena, kertoo Sporttikoneen tiedotteessa toinen omistaja ja toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

Korona on vaikuttanut myös Sporttikoneen myyntiin, erityisesti piha- ja puutarhakoneiden sekä mönkijöiden kysyntä on kasvanut.

– Ihmisillä on ollut aikaa panostaa pihaan ja puutarhaan sekä metsänhoitoon ja sitä varten on haluttu hankkia myös kunnon laitteet ja työkalut, sanoo Nieminen.

– Mönkijä taas on oiva apuväline mökillä monessakin puuhassa, kuten polttopuiden kuljettamisessa, laiturin nostamisessa ja vaikka kauppareissuilla. Traktorimönkijät yleistyvät myös mopoikäisten kulkuvälineenä. Sporttikone on vierekkäin istuttavien lämpöhytillä varustettujen traktorimönkijöiden markkinajohtaja Suomessa, hän jatkaa.

Uusi myymälä avataan Sahankulman liikekeskukseen Moukarinkujalle. Tavoitteena on nousta markkinajohtajaksi Uudellamaalla.

– Väkirikas ja pientalovaltainen Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseudun läheisyys tarjoavat monia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle, kertoo Tuusulan myymälässä aloittava myymäläpäällikkö Jarkko Kettula.

– Uuden toimipisteen myötä pystymme palvelemaan asiakkaita entistä laajemmalla alueella ja entistä kustannustehokkaammin. Tulemme tekemään Tuusulan toimipisteelle rekrytointeja niin myyntiin kuin huoltopuolellekin, Kettula jatkaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut