Kolmansien rokotteiden antamisella on kiire, erä vanhenee keskiviikkona – Kerava aloitti maanantaina rokottamisen sote-henkilöstöstä

Kerava aloitti maanantaina kolmansien rokotteiden antamisen sote-henkilöstöstä. Keravan tartuntataudeista vastaava lääkäri Tuure Ärling kertoo ratkaisulla halutun minimimoida hävikin.

– Kerava aloitti kolmansien rokotteiden antamisen Moderna-erällä, jonka viimeinen käyttöpäivä on 22.9. Koska aikaikkuna rokotteiden saamisen ja niiden vanhenemisen välillä oli niin tiukka ja halusimme minimoida hävikin, niin aloitimme rokotukset sote-ammattilaisista. Siirrymme immuunipuutteisten ryhmään mahdollisimman pian, toteaa Ärling.

Keusote aloitti maanantaina 20.9. antamaan kolmannen rokotuksen voimakkaasti immuunipuutteisille sekä sote-henkilöstölle. Keusoten rokotuspisteille voi varata ajan puhelimitse tai mennä Walk in -rokotuspisteille, joita ovat Järvenpään Just, Hyvinkään Sveitsi sekä Mäntsälän, Hyrylän ja Nurmijärven kirkonkylän terveysasemat. Rokotuksia annetaan nyt kolmen päivän ajan, maanantaista keskiviikkoon, jotta HUS Apteekin varastossa oleva vanhenemassa oleva rokote-erä saadaan käytettyä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut