24-vuotias mies osoitteli poliisia aseella lauantaina Järvenpäässä – miestä epäillään kolmesta tapon yrityksestä

Kuvituskuva. Arkisto/Hanna Henriksson

24-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen myöhään lauantai-iltana kolmeen tapon yritykseen sekä vaaran aiheuttamiseen ja pahoinpitelyyn Järvenpäässä.

Poliisin partio sai tehtävän Järvenpään Harjutielle noin kello 22.30. Ilmoituksen mukaan kahta henkilöä oli puukotettu. Tehtävälle liittyi useita poliisin partioita, Helsingin koirapartio sekä ensihoidon yksikkö.

– Partioiden ollessa kohteessa epäilty ilmestyi asuntonsa parvekkeelle ja piti esillä kiväärimallista asetta. Tilanne saatiin melko pian kuitenkin rauhoittumaan ja epäilty saatiin ulos asunnosta käskyttämällä. Ase osoittautui ilmakivääriksi, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Krista Vallila tiedotteessa.

Partioiden ollessa vielä kohteessa tehtävällä, hätäkeskukseen tuli soitto, missä nainen oli kertonut tulleensa puukotetuksi käsivarteen ja että hänen asunnossaan oli kaksi muutakin henkilöä, joita oli yritetty puukottaa.

– Epäilty on edelleen poliisin hallussa ja häntä esitetään tänään vangittavaksi epäiltynä edellä mainittuihin tapon yrityksiin ja vaaran aiheuttamiseen, Vallila jatkaa.

Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa ja tällä hetkellä poliisilla ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa. Tapauksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut